Ürünlerimiz

Asus Zenfone Selfie Ekran Değişimi

Fiyat Bilgisi İçin Tıklayınız

Garanti: 6 Ay
Kargo: Tüm Türkiye ücretsiz
Hediye: Kırılmaz cam jelatin

Açıklama

ASUS ZENFONE SELFİE EKRAN DEĞİŞİMİ NASIL YAPILIR ?

Teknik servis, tamir, bakım ve onarım bölümümüzde alanında uzman teknisyenlerimiz tarafından son teknoloji profesyonel ekipmanlar ve tamir gereçleri kullanılarak Asusekran değişimi işleminiz, günlük iş yoğunlumuza göre 30 dakika ile 2 saat arasında yapılarak siz değerli müşterilerimize teslim edilir. Firmamızda yaptığımız tüm ekran değişimi işlemleri 6 ay yedek parça ve işçilik garantilidir.

Asus ekran değişimi yaparken en sağlıklı ve en uzun ömürlü olan 0 orjinal ekran kulanmaktayız.Orjinal ekran değişimleri uzun vadede en başarılı olan yöntemdir.

Asus Ekran değişimlerinde kullandığımız tüm ekran yedek parça ürünleri piyasada orijinal olarak kabul gören orjinal kalite ekranlardan oluşmakta ve anlaşmalı olduğumuz orjinal cep telefonu yedek parça toptancıları tarafından tüm kontrolleri yapıldıktan sonra elimize ulaşmaktadır. Asus ekran değişimi işleminin ardından teknik servis ekibimiz cep telefonunuzun ekran,dokunmatik ve parlaklık testlerini tamamlayıp yeni ekran üzerine ücretsiz Asus Zenfone ekran koruyucu kırılmaz cam yapıştırdıktan sonra cihazınızı size teslim ediyoruz.

Asus Zenfone Selfie cep telefonlarınızı Profesyonel ekibimizle sizlere hizmet vermekten gurur duyarız.Yapılan Bütün işlemler servisimizce garantili olup kırılmaz cam ve ücretsiz kargo hizmetimiz mevcutur.Samsung Cep telefonlarınızı ekranını 20 dakika gibi bir sürede değiştiriyoruz.En uygun fiyat 6 ay servis garantili kırılmaz cam hediyeli ve Türkiyenin hangi bölgesinden olursa olsun ücretsiz kargo hizmetimiz ile sizlere hizmet veriyoruz.

ASUS ZENFONE SELFİE İLE İLGİLİ DİĞER YAPTIĞIMIZ İŞLEMLER

Asus Zenfone Selfie Kamera değişimi

Asus Zenfone Selfie Arka Kapak Değişimi

 Asus Zenfone Selfie Cep telefon Hoparlör tamiri 

Asus Zenfone Selfie Mikrofon Değişimi

Asus Zenfone Selfie Sıvı Teması Onarımı

Asus Zenfone Selfie Batarya Değişimi

Asus Zenfone Selfie Sarj Soket Değişimi

Asus Zenfone Selfie Kasa Değişimi

Asus Zenfone Selfie Yazılım Güncelemesi

Asus cep telefon yazılım yüklenmesi:Cep telefonunuz ister android ister İOS ister windows olsun yazılım hatası olan cihazlarınızı orjinal bir sekilde özel baxlarıyla yazılımlarınız yüklüyoruz.Cep telefonunuz orjinal haline getiriyoruz tek yapmanız gerek bize uğramanız.
CEP TELEFONUYLA İLGİLİ BÜTÜN İŞLEMLERİNİ PROFESYONLE EKİBİMİZLE SİZLERE HİZMET VERMEKTEN GRUR DUYARIZ.

{loadposition upsell_products}

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“Asus Zenfone Selfie Ekran Değişimi” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir