Ürünlerimiz

Xiaomi Mi Mix 2 Ekran Değişimi

Fiyat Bilgisi İçin Tıklayınız

Açıklama

XİAOMİ Mi Mix 2 EKRAN DEĞİŞİMİ NASIL YAPILIR ?

Redmi Mi Mix 2  ekran değişimlerinizi en güvenilir en hızlı bir şekilde yapmak istiyorsanız mutlaka bize uğrayın.Xiaomi Mi Mix 2 ekran değişimlerinden kulandığımız bütün ürünlerimiz servisimizce 6 ay garantili ve kırılmaz cam hediye ediyoruz.Xiaomi Mi Mix 2 ekran değişim fiyatlarımız günlük olarak güncelenmekte olup ekran ve cam bölümünde diğer bütün model ekran fiyatlarına ulaşabilirsiniz.

Xiaomi Mi Mix 2 Ekran değişimlerinde kullandığımız tüm ekran yedek parça ürünleri piyasada orijinal olarak kabul gören orjinal kalite ekranlardan oluşmakta ve anlaşmalı olduğumuz orjinal cep telefonu yedek parça toptancıları tarafından tüm kontrolleri yapıldıktan sonra elimize ulaşmaktadır. redmi Mi Mix 2 ekran değişimi işleminin ardından teknik servis ekibimiz cep telefonunuzun ekran,dokunmatik ve parlaklık testlerini tamamlayıp yeni ekran üzerine ücretsiz Mi Mix 2 ekran ekran koruyucu kırılmaz cam yapıştırdıktan sonra cihazınızı size teslim ediyoruz.

XİAOMİ TELEFON EKRAN DEĞİŞİM FİYATLARI

MEİZU TELEFON EKRAN DEĞİŞİM FİYATLARI

TELEFON ERKAN DEĞİŞİM FİYATLARI

Xiaomi Mi Mix 2 Ekran Değişimi

XİAOMİ Mi Mix 2 İLE İLGİLİ DİĞER YAPTIĞIMIZ İŞLEMLER

XİAOMİ Mi Mix 2 Kamera değişimi

XİAOMİ Mi Mix 2 Arka Kapak Değişimi

XİAOMİ Mi Mix 2 Cep telefon Hoparlör tamiri 

XİAOMİ Mi Mix 2 Mikrofon Değişimi

XİAOMİ Mi Mix 2 Sıvı Teması Onarımı

Xiaomi  Mi Mix 2 cep telefonu sıvı temas onarımı:Xiaomi Cep telefonları elektronik anlamda sıvı temasına maruz kaldığı durumda cihazın elektronik ünitesi olan anakartından zarar görür. Sebebi ise cihazın çalışması için var olan gerekli voltaj değerlerinin devre üzerinde etkin bir şekilde geziyor olmasından kaynaklanmaktadır. Örneğin cep telefonunuz ekranı açık iken sıvı temasına maruz kaldıysa cihazın en çok enerji harcayan ekranın aydınlatılmasını sağlayan ve en yüksek enerji değerlerinin o anda etkin olduğu ekranın arka aydınlatma devresi sıvıya maruz kalarak kısa devreye düşer ve o an o ünitelerine zarar vererek cihazın kapanmasına sebep olur. Dolayısıyla bu durumda anakartınızın doğru ve bilir teknisyenler tarafından onarılması gerekmektedir. Bilinmelidir ki zarar gören bu cep telefonunuz ileri düzeyde son teknoloji kullanılarak üretilmiş bir elektronik üründür.Sıvı temasına kalan ürünler servisimizde son teknoloji makinalarla özel sıvı temizleme jeleri kulanarak onarımı yapıyoruz.

XİAOMİ Mi Mix 2 lite Batarya Değişimi

XİAOMİ Mi Mix 2  Sarj Soket Değişimi

XİAOMİ Mi Mix 2 Lite Kasa Değişimi

XİAOMİ Mi Mix 2 Yazılım Güncelemesi

 

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“Xiaomi Mi Mix 2 Ekran Değişimi” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir